Akoma Skincare

Augalinis glicerinas, sertifikuotas kaip organiškas, nerafinuotas 125g

Glicerinas yra neutralus, saldaus skonio, bespalvis tirštas skystis, kuris sustingsta į tąsią medžiagą, aukštos virimo temperatūros. Ištirpsta vandenyje ir alkoholyje. Dažnai naudojamas muiluose, lūpų balzamuose, rankų kremuose, plaukų produktuose, kadangi išlaiko drėgmę ir turi minkštinantį efektą.


 




Glicerinas itin naudingas dėl savo minkštinančių ir drėkinančių odą savybių, puikiai palaiko drėgmę ne tik odoje, bet ir plaukuose - jį taip pat galima įpilti į šampūnus, kondicionierius. Kremuose, kaukėse, pieneliuose rekomenduoja iki 4- 5 % koncentracijos. Esant sausai odai, galima pridėti glicerino į hidrolatą (1-3 proc.).

Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

5,69 €
AR

Augalinis glicerinas, sertifikuotas kaip organiškas, nerafinuotas 125g

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Detalės

Glicerinas yra neutralus, saldaus skonio, bespalvis tirštas skystis, kuris sustingsta į tąsią medžiagą, aukštos virimo temperatūros. Ištirpsta vandenyje ir alkoholyje. Dažnai naudojamas muiluose, lūpų balzamuose, rankų kremuose, plaukų produktuose, kadangi išlaiko drėgmę ir turi minkštinantį efektą.

 


Glicerinas itin naudingas dėl savo minkštinančių ir drėkinančių odą savybių, puikiai palaiko drėgmę ne tik odoje, bet ir plaukuose - jį taip pat galima įpilti į šampūnus, kondicionierius. Kremuose, kaukėse, pieneliuose rekomenduoja iki 4- 5 % koncentracijos. Esant sausai odai, galima pridėti glicerino į hidrolatą (1-3 proc.).

Dažnai naudojamas: lūpų balzamams, rankų kremams, plaukų priežiūros produktams.


Sudėtis: Glycerolis 99.2%


Kilmės šalis: Kolumbija

Galiojimo laikas: 2 metai

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.