Akoma Skincare

4 Prekė (s)

PALEPINKITE SAVO PLAUKUS. ALIEJAI PLAUKAMS. KOKĮ RINKTIS IR KAIP NAUDOTI

2015 m. gegužės 4 d.,pirmadienis 09:29:33 Europe/London

Plaukų priežiūrai vien šampūno ir balzamo nepakanka. Jeigu jie pažeisti, slenka ir skilinėja, pagelbėti gali augaliniai ir eteriniai aliejai.
 
Ir nereikia bijoti, kad plaukai apsunks, pradės greičiau riebaluotis... Naudojant aliejus tinkamai, plaukai bus gražūs, nesulipę, blizgantys, kai kuriais atvejais net mažiau riebaluosis, be to, galėsite pamiršti pleiskanas ir išsišakojusius plaukų galiukus.

Read More
0 Comments | Posted in Recipes By admin admin

Eterinių aliejų nauda

2015 m. gegužės 4 d.,pirmadienis 09:26:51 Europe/London

Eterinių aliejų nauda

http://www.akomaskincare.lt/shop/aliejai/eteriniai.html

Moksliniai ir klinikiniai tyrimai patvirtina, kad įvairūs eteriniai aliejai turi antibakterinių, antivirusinių, imunitetą stiprinančių ir daugelį kitų savybių. Veikdami nervų sistemą jie ramina ir atpalaiduoja,sumažina nuovargį, nervinę įtampą, streso simptomus, taip pat suteikia energijos ir žvalumo, gerina nuotaiką ir bendrą savijautą.
 .

Read More
0 Comments | Posted in Recipes By admin admin

Bentonito molis. Nauda ir naudojimas.

2015 m. gegužės 2 d.,šeštadienis 09:06:06 Europe/London

Bentonitas tai vienas veiksmingiausių molių naudojamų kosmetikoje. Jis itin efektyvus valant odos nešvarumus, ištraukia kenksmingas medžiagas, spuogus sukeliančias bakterijas, todėl yra rekomenduojamas riebiai, spuoguotai, inkštiruotai odai. Kaip ir kiekvienas molis, bentonitas turi ir šveičiamąjį poveikį, pašalina negyvas odos ląsteles, gerina kraujotaką. 

Bentonito molis puikiai tiks norintiems atsikratyti celiulito, jis stangrina odą, pašalina toksinus. Taip pat šis molis naudojamas muiluose, dezodorantuose, kaip vonios milteliai.

Read More
0 Comments | Posted in Recipes By admin admin

Būkite vasarai pasiruošę!

2015 m. gegužės 2 d.,šeštadienis 09:01:57 Europe/London

Būkite vasarai pasiruošę!

Uodus atbaidantys eteriniai aliejai (geriausiai naudoti kaip purškiklį sumaišius su hidrolatais arba distiliuotu vandeniu):

Pačiulių, levandų, pipirmėčių, citrinžolių, žaliųjų citrinų, rozmarinų, eukaliptų, pelargonijų.

Erkėms ne itin patinka citrinžolių kvapas, pelargonijų, eukaliptų ir levandų eterinių aliejų mišinys, taip pat ir kokosų aliejus.

Keletas paprastų receptų, kurie padės atbaidyti zyziančius uodus:

Aliejų mišinys

20 ml saldžiųjų migdolų aliejaus
6 lašai pipirmėčių eterinio aliejaus
6 lašai arbatmedžio eterinio aliejaus
9 lašai eukaliptų eterinio aliejaus

Eterinių aliejų koncentraciją migdolų aliejuje galite keisti priklausomai nuo to, kaip mišinį naudosite. Grynus eterinius aliejus galima garinti aromatinėse lempose, jais sudrėkinti drabužius, o praskiedus – odą, niežtinčias vietas.

Purškalas

40 ml distiliuoto vandens ir 40 ml alkoholio (tinka gryna degtinė be priemaišų. Norint galima pakeisti alkoholį į vandenį ar hidrolatą).

15-20 lašų citrinžolių eterinio aliejaus (galima pakeisti žaliųjų citrinų eteriniu aliejumi)
10 lašų levandų eterinio aliejaus
10 lašų eukaliptų eterinio aliejaus

Viską supilti į buteliuką su purkštuku ir gerai supurtyti. Kadangi eteriniai aliejai sunkiai tirpsta vandenyje prieš naudojant būtina pakartotinai suplakti. Galima purkšti ant drabužių, odos.

Dalis informacijos iš: www.patisau.lt

Primename, kad aukščiau nurodytų receptų ir aliejų mišinių efektyvumas priklauso nuo daugybės faktorių: aplinkos temperatūros, drėgmės lygio, asmens amžiaus, lyties, fizinio aktyvumo. Uodus traukia ir tamsesnės drabužių spalvos, prakaito kvapas, pieno rūgštis ir t.t.

Kosmetiniai aliejai: http://www.akomaskincare.lt/shop/aliejai.html


Eteriniai aliejai:  http://www.akomaskincare.lt/shop/aliejai/eteriniai.html

0 Comments | Posted in Recipes By admin admin

4 Prekė (s)

[profiler]
Memory usage: real: 15728640, emalloc: 15194496
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem