Akoma Skincare

Juodųjų sėklų (juodgrūdžių) aliejus (nerafinuotas,šalto spaudimo) 60ml

(Nigella Sativa)


Juodųjų sėklų aliejus yra praturtintas nesočiaisiais riebalais ir nepakeičiamosiomis riebalų rūgštimis, o tai padaro šį aliejų idealų odos priežiūrai – jis maitina, švelnina ir kondicionuoja odą. Nepaisant gilaus drėkinimo savybių, jis nepalieka odos riebios.


Naudojamas masažuose, jis padidina energiją ir gali būti naudojamas skaudantiems raumenims ir sąnarių skausmams malšinti.

Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

5,41 €
AR

Juodųjų sėklų (juodgrūdžių) aliejus (nerafinuotas,šalto spaudimo) 60ml

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Detalės

(Nigella Sativa)

Juodųjų sėklų aliejus yra praturtintas nesočiaisiais riebalais ir nepakeičiamosiomis riebalų rūgštimis, o tai padaro šį aliejų idealų odos priežiūrai – jis maitina, švelnina ir kondicionuoja odą. Nepaisant gilaus drėkinimo savybių, jis nepalieka odos riebios.

Naudojamas masažuose, jis padidina energiją ir gali būti naudojamas skaudantiems raumenims ir sąnarių skausmams malšinti.

Dažnai naudojamas: naudojamas plaukų priežiūros produktuose, odos kremuose ir kaip natūralus vaistas toliau nurodytais atvejais:






      • Nervinei įtampai malšinti - šaukštelis juodųjų sėklų aliejus kartu su puodeliu arbatos padeda nusiraminti ir panaikina įtampos simptomus.




      • Kosuliui ir astmai gydyti - įtrinkite krūtinę ir nugarą juodųjų sėklų aliejumi, išgerkite tris arbatinius šaukštelius aliejaus per dieną ir pakvėpuokite vandens su juodųjų sėklų aliejumi garais.




      • Vangumui ir tingėjimui slopinti - arbatinis šaukštelis juodųjų sėklų aliejaus kartu su apelsinų sultimis kiekvieną rytą, 10 dienų.






Išgavimo būdas: šalto spaudimo

Sudėtis:
juodųjų sėklų aliejus


Kilmės šalis: Europa


Galiojimo laikas: 2metai

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.