Akoma Skincare

Linų sėmenų aliejus (nerafinuotas, šalto spaudimo)

(Linum Usitatissimum)

Linų sėmenų aliejus yra rekomenduojamas viso kūno maitinimui ir laikomas vienų iš didžiausių gamtos Omega 3 riebalų rūgščių šaltinių. Užteptas ant odos, aliejus ją ramina ir padeda gydyti daugelį odos problemų, įskaitant nudegusią odą.

Padeda išlaikyti drėgmę giliai odoje, todėl puikiai tinka daugeliui kūno losjonų.

Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

2,68 €
AR

Linų sėmenų aliejus (nerafinuotas, šalto spaudimo)

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Detalės

(Linum Usitatissimum) Linų sėmenų aliejus yra rekomenduojamas viso kūno maitinimui ir laikomas vienų iš didžiausių gamtos Omega 3 riebalų rūgščių šaltinių. Užteptas ant odos, aliejus ją ramina ir padeda gydyti daugelį odos problemų, įskaitant nudegusią odą. Padeda išlaikyti drėgmę giliai odoje, todėl puikiai tinka daugeliui kūno losjonų.
Dažnai naudojamas: kremams nuo saulės, losjonams ir kūno bei veido kremams.

Išgavimo būdas: šalto spaudimo
Sudėtis : linų sėmenų aliejus
Kilmės šalis: Kanada
Galiojimo laikas: 2 metai

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.