Akoma Skincare

Makadamijos sviestas, nerafinuotas 100g

Makadamijos riešutų sviestas yra lengvas, ne riebus sviestas, lengvai įsigeria į odą. Naudojamas kremuose, losjonuose, balzamuose ir muile (po 2-5%)

Grynas makadamijos sviestas gali būti naudojamas kaip odos balzamas.

Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

3,44 €
AR

Makadamijos sviestas, nerafinuotas 100g

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Detalės

Makadamijos riešutų sviestas yra lengvas, ne riebus sviestas, lengvai įsigeria į odą. Naudojamas kremuose, losjonuose, balzamuose ir muile (po 2-5%)

Grynas makadamijos sviestas gali būti naudojamas kaip odos balzamas.

Dažnai naudojamas: losjonuose, balzamuose, muiluose

Išgavimo būdas: šalto spaudimo

Sudėtis: 100% Makadamijos sviestas

Kilmės šalis: Italija

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.