Akoma Skincare

Sviestmedžio aliejus (Taukmedžio sviestas)

Taukmedžio Sviestas /Sviestmedis (Sertifikuotas kaip organiškas ir sąžiningos prekybos) 

Mūsų sertifikuotas grynas taukmedžio sviestas yra gaminamas Ganoje.

Gaminamas iš riešutų, rankomis surinktų nuo karičių medžių, augančių Bolgotangoje, aukštesniajame rytiniame Ganos regione, grynas taukmedžio sviestas yra dažnai vadinamas karičio sviestu. Raminantis ir gydomasis sviestas padeda atnaujinti sutrūkinėjusią, brandžią ir pažeistą odą, taip pat padeda gydyti mėlynes ir žaizdas.

Taukmedžio sviestas įsigeria giliai į odą ir ji tampa minkšta, lygi bei atgaivinta. Praturtintas vitaminais A, E, ir tinkantis visų tipų odai, taukmedžio sviestas taip pat yra puikus drėkiklis ir apsaugo odą nuo žalingų UV spindulių.

 

Dėmėsio! Žodžiai taukmedžio sviestas ir sviestmedis ganėtinai ilgai buvo naudojami kaip sinonimai, tačiau kalbos komisijai patvirtinus lietuviškus augalų pavadinimus, šie du pavadinimai žymi skirtingus produktus. Mes siūlome gryną, nerafinuotą Butyrospermum parkii (lot.) arba Shea Butter (angl.). 

Mūsų grynas taukmedžio sviestas buvo sertifikuotas kaip organiškas SOIL ASSOCIATION ir kaip sąžiningos prekybos FLO (Fairtrade labeling organization)