Akoma Skincare

Sviestmedžio aliejus 250g, sertifikuotas kaip organiškas, sąžiningos prekybos


INCI:(Butyrospermum Parkii / Vitellaria paradoxa)


Mes didžiuojamės, galėdami patvirtinti, kad 2009-aisiais mūsų taukmedžio sviesto produktai gavo sąžiningos prekybos sertifikatą (iš The Fairtrade Foundation) ir organinį statusą (iš Soil asociacijos). Mūsų taukmedžio sviestas yra 100% nerafinuotas, grynas, natūralus ir toks puikus, kokį tik galite įsivaizduoti. Jo natūralioje sudėtyje randama vitaminų A,E,F, mineralų, proteinų ir riebiųjų rūgščių. Sviestas tinkamas visų tipų odai, padeda  jai išlaikyti savo spindesį ir elastingumą.


Pripažintas dėl naudingumo sveikatai, taukmedžio sviestas buvo naudojamas Afrikoje jau tūkstančius metų. Nuo kitų kosmetikos produktų jis skiriasi tuo, kad skatina odą absorbuoti drėgmę iš oro, o tai užtikrina, kad Jūsų oda taps švelnesnė, bus ilgiau drėkinama. Pastovūs mūsų sviesto vartotojai pastebėjo, kad turi švelnesnę, lygesnę ir sveikesnę odą.


Mūsų sviesto sudėtyje yra yra vitaminų A ir E. Vitaminas A svarbus gydant daugelį odos ligų, pvz.: dėmės, raukšlės, eczema, dermatitas. Vitaminas E yra dažnas senėjimą stabdančių priemonių ingredientas, kuris puikiai apsaugo Jūsų odą.


 


Koks mūsų sąžiningos prekybos grynu organišku taukmedžio sviesto šaltinis?


Taukmedžio sviestas išgaunamas ir karičio medžio, taip pat žinomo kaip „moters auksas". Šis medis auga Savanos regionuose, Vakarų Afrikoje nuo Senegalo, vakaruose nuo Sudano, Rytuose ir Etiopijos aukštumų papėdėse. Nuotraukas, iliustruojančias taukmedžio gamybą nuo riešutų rinkimo iki pat pakavimo, galite rasti mūsų facebook profilyje http://www.facebook.com/AkomaLietuva


Kas turėtų naudotis mūsų sąžiningos prekybos grynu organišku taukmedžio sviestu?


Taukmedžio sviestas yra tinkamas įvairių tipų odai. Pabandykite pakeisti dabar naudojamą odos kremą į mūsų produktą ir pastebėsite skirtumą. Vaistinėlėje turėkite mažą indelį taukmedžio sviesto, kadangi juo galima nuraminti odą ir padėti gydant smulkius odos pažeidimus, atsirandančius kasdieniniame gyvenime.


Kam galima naudoti mūsų taukmedžio sviestą?


Sviestas gali būti naudojamas padedant gydyti įvairius odos negalavimus, įskaitant egzemą, dermatitą, psoriazę, nuo saulės nudegusias vietas, vabzdžių įkandimus, mažinant senėjimo dėmes ir raukšles, strijas, randus, pleiskanas, padeda esant grybelių infekcijoms ir daugeliu kitų atvejų.


Taip pat padeda esant atšiauriam orui ir netgi apsaugo raumenis prieš ir po sunkių treniruočių. Mamytėms rekomenduojama įsigyti taukmedžio sviesto, kad žiemą patepus vaiko veiduką, jis būtų apsaugotas nuo nušalimų.


Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

9,29 €
AR

Sviestmedžio aliejus 250g, sertifikuotas kaip organiškas, sąžiningos prekybos

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Detalės

INCI:(Butyrospermum Parkii / Vitellaria paradoxa)

Mes didžiuojamės, galėdami patvirtinti, kad 2009-aisiais mūsų taukmedžio sviesto produktai gavo sąžiningos prekybos sertifikatą (iš The Fairtrade Foundation) ir organinį statusą (iš Soil asociacijos). Mūsų taukmedžio sviestas yra 100% nerafinuotas, grynas, natūralus ir toks puikus, kokį tik galite įsivaizduoti. Jo natūralioje sudėtyje randama vitaminų A,E,F, mineralų, proteinų ir riebiųjų rūgščių. Sviestas tinkamas visų tipų odai, padeda  jai išlaikyti savo spindesį ir elastingumą.

Pripažintas dėl naudingumo sveikatai, taukmedžio sviestas buvo naudojamas Afrikoje jau tūkstančius metų. Nuo kitų kosmetikos produktų jis skiriasi tuo, kad skatina odą absorbuoti drėgmę iš oro, o tai užtikrina, kad Jūsų oda taps švelnesnė, bus ilgiau drėkinama. Pastovūs mūsų sviesto vartotojai pastebėjo, kad turi švelnesnę, lygesnę ir sveikesnę odą.

Mūsų sviesto sudėtyje yra yra vitaminų A ir E. Vitaminas A svarbus gydant daugelį odos ligų, pvz.: dėmės, raukšlės, eczema, dermatitas. Vitaminas E yra dažnas senėjimą stabdančių priemonių ingredientas, kuris puikiai apsaugo Jūsų odą.

 

Koks mūsų sąžiningos prekybos grynu organišku taukmedžio sviesto šaltinis?

Taukmedžio sviestas išgaunamas ir karičio medžio, taip pat žinomo kaip „moters auksas". Šis medis auga Savanos regionuose, Vakarų Afrikoje nuo Senegalo, vakaruose nuo Sudano, Rytuose ir Etiopijos aukštumų papėdėse. Nuotraukas, iliustruojančias taukmedžio gamybą nuo riešutų rinkimo iki pat pakavimo, galite rasti mūsų facebook profilyje http://www.facebook.com/AkomaLietuva

Kas turėtų naudotis mūsų sąžiningos prekybos grynu organišku taukmedžio sviestu?

Taukmedžio sviestas yra tinkamas įvairių tipų odai. Pabandykite pakeisti dabar naudojamą odos kremą į mūsų produktą ir pastebėsite skirtumą. Vaistinėlėje turėkite mažą indelį taukmedžio sviesto, kadangi juo galima nuraminti odą ir padėti gydant smulkius odos pažeidimus, atsirandančius kasdieniniame gyvenime.

Kam galima naudoti mūsų taukmedžio sviestą?

Sviestas gali būti naudojamas padedant gydyti įvairius odos negalavimus, įskaitant egzemą, dermatitą, psoriazę, nuo saulės nudegusias vietas, vabzdžių įkandimus, mažinant senėjimo dėmes ir raukšles, strijas, randus, pleiskanas, padeda esant grybelių infekcijoms ir daugeliu kitų atvejų.

Taip pat padeda esant atšiauriam orui ir netgi apsaugo raumenis prieš ir po sunkių treniruočių. Mamytėms rekomenduojama įsigyti taukmedžio sviesto, kad žiemą patepus vaiko veiduką, jis būtų apsaugotas nuo nušalimų.

Kilmės šalis: Gana


Galiojimo laikas: 2 metai


Spalva: dramblio kaulo/gelsva


Kiekis: 250g

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.