Akoma Skincare

Tamanu (puiklapių) aliejus (šalto spaudimo, nerafinuotas) 60ml

Calophyllum Inophyllum (Tamanu / Foraha)

Tamanu aliejaus savybė gydyti pažeistą odą yra puikiai žinoma. Aliejus yra dažnai naudojamas gydyti randams, strijoms, odos sudirgimams (pvz., egzemai), išbėrimams ir daugeliui kitų odos problemų.

Būkite pirmas aprašęs šią prekę

Būsena: Prekyboje

9,44 €
AR

Tamanu (puiklapių) aliejus (šalto spaudimo, nerafinuotas) 60ml

Norėdami padidinti nuotrauką, spragtelkite du kartus

Sumažinti
Padidinti

Daugiau peržiūrų

Detalės

Calophyllum Inophyllum (Tamanu / Foraha) Tamanu aliejaus savybė gydyti pažeistą odą yra puikiai žinoma. Aliejus yra dažnai naudojamas gydyti randams, strijoms, odos sudirgimams (pvz., egzemai), išbėrimams ir daugeliui kitų odos problemų.

Tamanu yra nuostabus aliejus. Prieš tūkstančius metų Tahiti čiabuviai atrado didelį, keistą medį, augantį netoli vandenyno. Greitai jie suprato, kad išdžiovinus šio medžio riešutus, aliejus gali būti naudojamas siekiant apsaugoti odą. Šis aliejus yra labai retas, kadangi medis auga labai mažoje teritorijoje.

Tamanu aliejaus savybė gydyti pažeistą odą yra puikiai žinoma. Aliejus yra dažnai naudojamas gydyti randams, strijoms, odos sudirgimams (pvz., egzemai), išbėrimams ir daugeliui kitų odos problemų.

Alergiškiems riešutams žmonėms nepatartina naudoti tamanu aliejaus.

Dažnai naudojamas: kremams ir losjonams, balzamams, randams, nudegimams ir lūpų balzamams.
Išgavimo būdas: šalto spaudimo
Sudėtis: tamanu aliejus
Kilmės šalis: Taitis

Parašyti savo apžvalgą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti atsiliepimus.